Vzdrževanje dimnikov in sanacija


Vzdrževanje dimnikov in sanacija starega dimnika

Vzdževanje dimnika in sanacijaVzdrževanje dimnikov je naša vrlina že več kot 25 let! V tem času smo postali eden izmed vodilnih proizvajalcev šamotnih izdelkov na našem trgu. Ponujamo edini dimniški sistem v Sloveniji, ki je pridobil vrhunski certifikat EN, poleg dimniških sistemov pa izdelujemo tudi šamotno opeko, izolacijske materiale, ognjevarna lepila in pizza peči. Vzdrževanje dimnika in sanacija starega dimnika je po zaslugi našega visoko usposobljenega kadra enostavno in učinkovito.

 

 

Vzdrževanje dimnikov – prvovrstni dimniški sistemi

S poceni sanacijami starih dimnikov, popravili zidanih dimnikov in drugimi vrhunskimi postopki sanacije dimnikov smo si pri OGM-Bi nabrali izjemno bogate izkušnje. Med naše reference spadajo:

  • Več kot 30.000 zadovoljnih kupcev in uporabnikov naših artiklov.
  • Sanacija največjega dimnika v Evropi (360 metrov visok dimnik Termoelektrarne Trbovlje).
  • Dobava ognjevzdržnih in izolacijskih materialov za industrijske peči številnih podjetij iz različnih industrij: železarne, energetika, steklarne, avto industrija.
  • Več kot 70 prodajnih mest po Sloveniji, kjer lahko kupite naše izdelke.

 

 

Nadvse dostopna cena vrhunskega vzdrževanja dimnikov

Vsak dan znova se trudimo, da strankam omogočimo najvišjo kakovost za ugodno ceno. Cena troslojnih dimnikov vrhunske kakovosti in učinkovite sanacije starih dimnikov je pri nas dostopna za vsak žep. Na naši spletni strani (https://www.ogm-bi.si) si lahko ogledate cenik naše celotne ponudbe. Smo cenovno ugodnejši od podobnih podjetij, vendar zato naši izdelki niso nič manj kakovostni ali varni. Naše podjetje je prejemnik certifikata Boniteta odličnosti 2015, redno pa se udeležujemo tudi izobraževanj, konferenc in sejmov doma ter v tujini. Le tako se lahko vzdrževanja dimnikov lahko lotimo na sodoben, profesionalen in zanesljiv način.

 

Eko dimnik - slovenski

 

Poceni sanacije starih dimnikov – varno in ugodno

Zaradi dotrajanosti so sanacije dimnikov včasih nujno potrebne za zagotavljanje maksimalne varnosti in udobja v vašem domu. Ponujamo 2 vrsti dimniških sistemov, in sicer:
– Ekoker: odlikujejo ga enostavna in hitra montaža, velika odpornost na vlago, kisline, visoke temperature in mehanske obremenitve, nizka teža, preprosto čiščenje, gladke stene za minimalno trenje, odlična plinotesnost in vrhunske toplotno izolacijske lastnosti
– Dimniški jaški in preboji: z njimi zagotovimo, da se v primeru požara ogenj ne razširi na stanovanjski del. Prednosti naših jaškov in prebojev so lahka konstrukcija, suha montaža, nizka toplotna prevodnost, negorljiva obloga in majhne dimenzije.
Postopek sanacije dimnika in druge dimniške storitve nam je zaupalo že več deset tisoč naročnikov. Prepričani smo, da bomo z vrhunsko storitvijo prepričali tudi vas! Vzdrževanje dimnikov je z nami hitro in učinkovito, naša ekipa pa bo z osebnim pristopom z veseljem ugodila vsem vašim željam.