Nizke cene sanacije dimnika


Nizke cene sanacije dimnika – ugodno in kakovostno

Nizke cene sanacije dimnikaSanacija dimnika, ki je prijazna vaši denarnici! Ugodne cene sanacije dimnika in kakovostna storitev nas odlikujejo že več kot dve desetletji. Prepričani smo, da lahko najdemo ustrezno rešitev tudi za sanacijo vašega zidanega dimnika.

 

Ekoker – sanacija dimnika, ki ji ni para

Ekoker predstavlja sanacijo starega dimnika, na katero smo pri OGM-Bi izjemno ponosni. Je namreč edini dimniški sistem v Sloveniji s certifikatom EN, ki ustreza vsem evropskim zahtevam. Ekoker je izdelan na podlagi dolgoletnih izkušenj s sanacijo opečnatih dimnikov in je najbolj varna ter kakovostna izbira. Med njegove glavne prednosti spadajo:

  • možnost priključitve kotlov za plin, olje in trda goriva
  • preprosta in hitra montaža
  • vrhunske toplotno izolacijske lastnosti
  • odlična plinotesnost ter izjemna odpornost na vlago ter druge vremenske pogoje (visoke temperature), kot tudi mehanske obremenitve
  • povsem gladke stene dimnika
  • preprosto čiščenje

Dimniški sistem Ekoker je uporaben za prav vse vrste peči. Deluje na različne vrste goriv: pelete, trda goriva ali tekoča goriva. Pri nakupu vam bo v pomoč naša prijazna ekipa strokovnjakov, ki vam lahko pomaga pri izbiri. Izračun vseh cen sanacij dimnika je na voljo na naši spletni strani https://www.ogm-bi.si.

 

Sanacija opečnatih dimnikov in dimniški jaški

Ugodne cene sanacij dimnika s sistemom Ekoker niso naša edina dimniška storitev. Ponujamo tudi ustrezno požarno oblogo dimniških jarkov, ki zavarujejo vaše stanovanje pred razširjenjem dimniškega požara. Glavne prednosti so lahka konstrukcija, hitra suha montaža, majhne dimenzije, negorljiva obloga, do trije priklopi na en jašek, enostavna zaključna obdelava površine in izjemno nizka toplotna prevodnost.

 

Ognjevarni opečnati dimniki

 

Sanacija dimnikov v bližini Ljubljane

Pri podjetju OGM-Bi se že več kot 25 let nabiramo neprecenljive izkušnje s proizvodnjo šamotnih izdelkov. V tem času smo prejeli prestižna certifikata Slovenski produkt in Boniteta odličnosti. Nahajamo se v bližini Ljubljane, in sicer v Vrhniki (Pod Hruševco 32). Zavezani smo k dokazovanju naše kakovosti in ponosni na naše bogate reference. Mednje spadajo tudi sanacija najvišjega dimnika v Evropi (Termoelektrarne Trbovlje) in dobava izolacijskih materialov za številna priznana slovenska podjetja (Termoelektrarna Šoštanj, Steklarna Hrastni, Steklarna Rogaška, Cimos, Kolektor, Hidria, Železarna Metal Ravne, Železarna Acroni, itd.)
Poleg sanacij dimnika ponujamo tudi:

  • Šamotne izdelke: šamotna opeka, izolacijski materiali, ognjevarna lepila, betoni, malte in mase ter pizza peči
  • Šamotne izdelke za industrijo

Za več informacij o našem podjetju, cenah sanacij dimnika v vašem stanovanju ali poslovnem prostoru in kakršnihkoli drugih informacijah pokličite na telefonsko številko 01 750 60 80.