Izdelava oziroma gradnja zunanje ali notranje krušne peči po konkurenčni ceni


Krušna peč

Krušna peč predstavlja odlično rešitev tako za zunanje kot tudi notranje prostore, če vam prostor to dopušča. Že od nekdaj so ljudje radi pripravljali hrano v krušnih pečeh, saj je tako pripravljena hrana zelo zdrava in tudi zelo okusna. Krušna peč je odlična za pripravljanje različnih vrst mesa, za peko kruha in pic. Priprava hrane v krušni peči je zelo enostavna, predvsem pa hitra, saj vam ne vzame veliko časa. Ko enkrat pripravite hrano in jo položite v krušno peč, lahko v miru počnete kaj drugega, saj se bo hrana sama pekla v peči. Krušna peč oziroma peka v takšni peči je eden najstarejših načinov priprave hrane. Tako pripravljena hrana ni samo zelo okusna, je tudi zelo zdrava, saj ohrani vse vitalne snovi in pristen okus sestavin. Gradnja krušne peči oziroma njena izdelava ni enostavno delo, če želite, da je peč izdelana popolno. Zato je najboljše, da gradnjo zaupate izkušenim. V podjetju OGM-BI imamo dolgoletne izkušnje na področju gradnje krušnih peči in ostalih izdelkov iz šamotnega materiala. Notranja ali zunanja krušna peč sta lahko vaša po ugodni konkurenčni ceni. Cenik je dostopen na naši spletni strani, za več informacij pa vas vabimo, da nas kontaktirate ali pa obiščete na sedežu našega podjetja.

Ohranite pristen okuse jedi

V našem podjetju smo prepričani, da samo kakovostna krušna peč, ki je obzidana s šamotnimi materiali in kurjena z drvi, lahko zagotovi tradicionalen in pristen okus hrane. Šamoten material je naraven material, ki je zelo odporen na visoke temperature in odlično akumulira toploto. Ravno to zagotavlja krušni peči kvalitetno peko. Krušna peč, ki jo bomo zgradili oziroma izdelali za vas, bo ne le estetsko dovršena, bo tudi zelo funkcionalna. Prepričani smo, da boste v krušni peči pripravili odlične obroke in ohranili pristen okus jedi, ki jih boste pripravljali. Pica peč omogoča pripravo mehke in sočne hrana znotraj ter hrustljavo zapečeno zunanjost jedi.

Krušna peč in ostali šamotni izdelki

Kot smo že omenili, ima podjetje OGM-BI dolgoletne izkušnje. Na slovenskem trgu smo prisotni že več kot 25 let in v tem času smo postali eden vodilnih proizvajalcev šamotnih izdelkov v Sloveniji. Naše storitve so opravljene na najvišjem kakovostnem nivoju, izdelki pa so izdelani iz prvovrstnega materiala. Pohvalimo se lahko s številnimi pridobljenimi certifikati, ki zagotavljajo in potrjujejo kvaliteto naših storitev in izdelkov. Poleg izdelave šamotnih izdelkov (gradnja krušne peči je le ena izmed storitev) je izdelava dimnikov naše primarno področje delovanja. Dimniški sistem EKOKER je naš lasten proizvod in edini dimniški sistem v Sloveniji, ki se lahko pohvali s certifikatom EN, ki ustreza vsem evropskih zahtevam na dimniškem področju. Pri svojem delu smo natančni in odgovorni, saj se zavedamo, da je delo, ki ga opravljamo odgovorno in nevarno. Prav vse storimo, da dvignemo oziroma pripomoremo k dvigu kvalitete bivanja v vašem domu. Ne glede na to, ali potrebujete sanacijo dimnika ali pa se zanimate za naš lasten dimniški sistem ali pa potrebujete novo krušno peč, vaši želji se bomo posvetili stoodstotno in v sodelovanju z vami bomo oblikovali optimalno rešitev za vaš dom, ki bo varno, varčno in dolgotrajno skrbela za toplino vašega doma. Gradnja krušne peči je nekaj, kar nam lahko brez strahu zaupate.

krušna peč gradnja

Lastna izdelava šamotnih izdelkov

V naši ponudbi so različni šamotni izdelki, ki so namenjeni izdelavi oziroma gradnji krušnih peči, kurišč ipd. Glavna lastnost šamotnih izdelkov je, da so ognjevzdržni. Če se odločite, da bo krušna peč, zunanja ali notranja, izdelana iz šamota, potem ste se odločili pravilno. Le kakovostni materiali bodo zagotovili varno in pravilno delovanje. Pri izbiri se je potrebno dobro poglobiti in izbrati kakovostnega in preverjenega proizvajalca in tudi kvaliteten materiale, saj v večini primerov slabi izdelki pomenijo tudi slad izdelek. Če pa se odločite, da bo krušna peč izdelana pri nas oziroma jo bomo za vas gradili mi, potem ste se odločili pametno.

Šamotni izdelki in dimniški sistemi

Gradnja krušne peči in ostalih kurišč ter izdelava ostalih peči iz šamota je le del naše ponudbe storitev. Pohvalimo se lahko s kakovostnim in zanesljivim dimniškim sistemom, ki je rezultat naših dognanj. Gre za slovenski proizvod, ki je izdelan na podlagi dolgoletnih izkušenj in pridobljenih znanj s področja ognjevarnih in ognjevzdržnih materialov. Vsak del vrhunskega dimniškega sistema EKOKER je izdelan iz najboljših materialov, ki so odporni na zunanje in notranje vplive. Sistem omogoča priključitev kotlov za plin, olje in trda goriva, je enostaven in hiter za montažo, ima odlične toplotno izolacijske lastnosti in dobro prezračevano izolacijo. Pomembno je tudi, da je odporen na vlago, kisline in visoke temperature in mehanske obremenitve ter da je plinotesen, kar zagotavlja veliko protipožarno varnost. Krušna peč ali dimnik, naše podjetje je zagotovo pravi naslova za vas. Cena krušnih peči je konkurenčna, ogledate pa si jo lahko v ceniku na naši spletni strani. Z veseljem pa vam jo bomo posredovali tudi ob vašem obisku pri nas.