Keramične dimne cevi za kamine za odvajanje dima


Dimne cevi za kamine so najbolj priljubljen način za povezovanje peči, kaminov in naprav na trdna goriva na dimnik. S kakovostnimi cevmi znatno povečate učinkovitost peči, saj zmanjšate izgube in povečate čas ogrevanja, saj dobre cevi držijo temperaturo več ur. V podjetju OMG-BI d.o.o. zato priporočamo keramične dimne cevi za kamine. Keramiko namreč odlikuje precejšnja odpornost proti vlagi in temperaturi. Ravno zato so dimne cevi za kamine oziroma dimniški sistemi v naši ponudbi najprimernejša izbira. Prav poseben je slovenski eko dimniški sistem EKOKER.

Fleksibilna cev za dimnik je pomemben del celotnega sistema. V našem primeru to pomeni, da se lahko prilagodi različnim odvodom, saj dimne cevi in kolena lahko kombiniramo tako, kot je najprimerneje za vas specifičen primer oziroma za razmere na terenu. Gibljiva cev je primerna za vsakršno odprtino, če le ustreza zahtevanim standardom. Kar pomeni, da omogoča zadostno odvajanje dima in je pravilno nameščena. Fleksibilna dimniška cev je še posebno dobrodošla, kadar se kamin ali peč namešča naknadno, ko se je treba prilagoditi že obstoječi gradnji in njenim značilnostim.

Točna izdelava dimnih cevi zagotavlja plinotesnost dimnikov

Dimne cevi za kamineIzdelava dimnih cevi mora vedno temeljiti na poznavanju celotnega dimniškega sistema, hkrati pa mora nenehno slediti sodobnim trendom in tehnološkim inovacijam. Dimne cevi in kolena so eden najpomembnejših sestavnih elementov celotnega sistema. Zato je tudi izdelava dimnih cevi v podjetju OGM-BI d.o.o. usmerjena k temu, da so dimne cevi in kolena kakovostni in varni izdelki, obenem pa enostavni za montažo.

Po zaslugi tehnološkega napredka so se tudi dimne cevi in kolena v zadnjih desetletjih precej spremenile. Izdelava dimnih cevi je na trg poslala različne vrste cevi, kot je na primer gibljiva dimniška cev ali pa nerjaveče dimne cevi za kamine, a vedno znova se izkaže, da je keramika tisti material, ki se v teh okoliščinah zelo dobro obnese. Keramične dimne cevi in kolena so tako odporne, da imajo izjemno dolgo življenjsko dobo, saj so praktično neuničljive. Pomenijo korak naprej pri izbiri ogrevalnih sistemov.

Potrebujete sanacijo dimne cevi za kamine? Obiščite nas. Svetovali vam bomo pri nakupu in montaži dimnika. V prodajnem programu pa boste poleg dimne cevi za kamine našli tudi številne druge proizvode, kot so vratca ali kapa za dimnik ter različni šamotni izdelki. Izdelava dimnih cevi še nikoli ni bila tako enostavna in ugodna.

Vabljeni.