Eko dimnik za varčevanje z energijo


Keramični montažni eko dimnik EKOKER je narejen iz vrhunskih in trpežnih materialov. Poleg vrhunske kakovosti slovenski dimnik odlikujeta tudi ugodna cena in enostavna montaža. Montaža eko dimnika mora biti izvedena natančno in v skladu z navodili, saj bo le tako dimnik nemoteno in dolgotrajno deloval. Ob pravilnem vzdrževanju je življenjska doba eko dimnika lahko tudi več kot 30 let. Izdelujemo tudi šamotni eko dimnik (Ljubljana ni tako daleč od Vrhnike, kjer je naš sedež, vabljeni k obisku), ki ima odlične toplotno izolacijske lastnosti, dobro prezračevano izolacijo ter veliko odpornost na vlago, kisline in visoke temperature. Za pravilno delovanje so priporočljivi redni pregledi eko dimnika, če je potrebno čiščenje, pa to ni zahtevno.

Eko dimnik – Ljubljana in ostala Slovenija

Če je vaš dimnik za kamin šamotni dimnik, ste se odločili za tradicijo, eko dimnik z bolj ugodno postavitvijo, ki se vam bo oddolžila s kvaliteto in zanesljivostjo. Če pa ste za svoj dimnik za kamin izbrali nerjaveči dimnik, ste se odločili za enostavno postavitev, cenovno manj ugodno rešitev, z nižjo varnostjo. Ne glede na to, ali se boste odločili za nerjaveči dimnik ali šamotni dimnik, vam priporočamo, da izberete le vrhunske dimniške elemente in da vam eko dimnik postavi usposobljeni izvajalec, ki bo poskrbel za pravilno izdelavo in kasnejši pregled eko dimnika.

Eko dimnik - slovenski

Eko dimnik – Ljubljana, Vrhnika in ostala mesta

Eko dimnik OgmNekateri se postavitve eko dimnika lotevajo sami v lastni režiji, kar je zagotovo ceneje. Na drugi strani pa je dimnik občutljiva zadeva, ki je povezana z varnostjo vseh prebivalcev v hiši, zato je primerno, da je zares izdelan v skladu s stroko. Postavili smo že veliko eko dimnikov – Ljubljano, Vrhniko in druga slovenska mesta smo že obiskali – zato vam lahko zagotovimo, da so naše storitve vredne zaupanja. V podjetju OGM-BI d.o.o. vam ponujamo pravi slovenski dimnik visoke kakovosti – zasnovan in izdelan v domači proizvodnji. Slovenski dimnik EKOKER je narejen iz visokokakovostih elementov in ima vse prednosti standardnih dimnikov.