Dimniški sistemi iz keramičnih cevi za varno zavetje


Dimniki in dimniški sistemi so bili vedno center delovanja podjetja OGM-BI d.o.o., zato se je naša dejavnost razvijala in dopolnjevala na specializiranem področju proizvodnje in dobave dimniških sistemov ter ognjevzdržnih in visokotemperaturnih izolacijskih materialov, kot so šamotni izdelki. Dimnik predstavlja končni člen ogrevalnega sistema, ki skrbi za odvajanje dimnih plinov iz kurilnih naprav, kot so peči, kamini in štedilniki. Zaradi vse bolj kakovostnih kotlov in peči so se sčasoma spremenile tudi zahteve glede tega, kakšni morajo biti dimniki in dimniški sistemi. Za sodobne nizkotemperaturne kotle so namreč potrebni visokokakovostni dimniški sistemi, ki so odporni na kisline in so neobčutljivi na vlago, kot dimniški sistemi s keramično cevjo EKOKER, ki so del naše ponudbe.

Dimniški sistem EKOKER je slovenski proizvod, narejen iz vrhunskih in trpežnih materialov. Visoka kakovost, ugodna cena in enostavna izdelava in montaža dimnikov so tiste prednosti, ki so prepričale že mnoge.

Gradnja dimnika – cena odvisna od različnih dejavnikov

Dimniški sistemiPravilno zgrajeni dimniški sistemi so temelj nemotenega in učinkovitega delovanja ogrevalnega sistema, zato jim moramo še pred gradnjo hiše posvetiti dovolj pozornosti. Izdelava in montaža dimnikov je zahtevno delo, ki ga je treba načrtovati, še preden začnete z zidanjem dimnika. Potrebno je pretehtati vse možnosti in ugotoviti, kakšne rešitve so na voljo. Dimnik in sploh sistem kurjenja ter odvajanja škodljivih emisij je občutljiv sistem. V primeru, da stvari niso narejene v skladu s stroko, lahko to povzroči veliko škode in celo ogrozi človeško zdravje in življenja. Zato je zidanje dimnika najbolje prepustiti strokovnjakom, ki bodo poskrbeli, da bo izdelava in montaža dimnikov pravilna.

Vas zanima, koliko stane gradnja dimnika? Cena je od dimnika do dimnika različna, saj so dimniški sistemi med seboj različni. Dejstvo je, da je gradnja dimnika, in s tem tudi cena, odvisna od različnih dejavnikov, kot so na primer vrsta kurilne naprave, material, višina, presek dimniške cevi itd.

Izdelava in montaža dimnikov po ugodni ceni

Če vas torej čaka sanacija starega, dotrajanega dimnika ali pa gradite hišo in ne veste, kakšna izdelava in montaža dimnikov bo najprimernejša, smo mi pravi naslov za vas. V podjetju OGM-BI d.o.o. vam bomo z veseljem strokovno svetovali pri izbiri, nato pa vam bomo pomagali tudi pri profesionalni montaži. Obiščite OGM-BI d.o.o., kjer vas čaka strokovna, hitra in zanesljiva gradnja dimnika, cena pa je resnično ugodna.