Cene dimniških cevi


Nizke cene dimnih ceviNizka cena dimniških cevi izjemne kakovosti

Dimniške cevi so ene izmed najpomembnejših delov vsakega ogrevalnega sistema. Proizvodnja dimnih cevi mora biti zato izjemno natančna, saj lahko neustrezne dimniške cevi pustijo dolgotrajne posledice na vaš dom in okolje. V srčiki sanacije dimnikov je navadno prav obnova dimniških cevi, zato morajo le-te zagotavljati največjo varnost in kakovost materiala. Pri podjetju OGM-Bi imamo za vas razveseljivo novico – izjemno dostopno ceno dimnih cevi, kar pomeni, da za vrhunsko sanacijo dimnika ne boste odšteli celega premoženja.

 

 

Za manj denarja dobite več! -Dostopna cena dimniških cevi vrhunske kakovosti

S proizvodnjo in prodajo dimnih cevi se pri OGM-Bi ukvarjamo že več kot dve desetletji. Naše bogate izkušnje vedno znova nadgrajujemo z udeležbo na konferencah, sejmih in izobraževanjih tako doma kot v tujini. Zavedamo se, da zgolj tradicija ni dovolj za prvovrstno prodajo dimnih cevi. Zato poleg visoko usposobljenega kadra vedno znova investiramo tudi v najnovejše tehnologije. Te nam omogočajo izdelavo najsodobnejših izdelkov, ki so si prislužili številne certifikate – med drugim certifikat Slovenski proizvod in Boniteto odličnosti. Naš dimniški sistem Ekoker je edini tovrsten sistem v Sloveniji, ki mu je bil dodeljen certifikat EN in ustreza prav vsem evropskim standardom.

 

 

Preprosto in pregledno do nove dimniške cevi

Poleg ugodnih cen dimnih cevi nas odlikujeta tudi preprostost in preglednost v vseh fazah nakupa. Tako si lahko na naši spletni strani ogledate celoten cenik dimnih cevi. Glede morebitnih dodatnih vprašanj lahko preko telefonske številke kontaktirate našo prijazno ekipo strokovnjakov, ki vam bo z veseljem v pomoč. Prav tako lahko v kontakt z nami stopite tudi preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani. Na voljo so vam tudi informacije o dimnih ceveh v bližini Ljubljane, in sicer v naših poslovnih prostorih na Vrhniki.

Ognjevzdržni materiali OGM-BI

 

Dimne cevi blizu Ljubljane in drugi šamotni izdelki

Poleg dimniških cevi in celotnih dimniških sistemov izdelujemo tudi vrsto drugih šamotnih izdelkov, med drugim:

  • pizza peči
  • šamotno opeko
  • izolacijske materiale
  • ognjevarna lepila, betone, mase in malte.

Ponujamo tudi šamotne izdelke za industrijo (visoko aluminatno opeko, lepila, polizdelke, tesnilne vrvice, izolacijske plošče in mnogo več). Ponosni smo na naše bogate reference – sanirali smonajvišji dimnik v Evropi (Termoelektrarne Trbovlje). Med naše stranke spadajo tudi železarne (Metal Ravne, Acroni), steklarne (Steklarna Hrastnik, Steklarna Rogaška), podjetja avto industrije (Cimos, Kolektor, Idrija) in mnogo več.

Preverite ugodne cene dimnih cevi z bogato tradicijo, ki ji zaupajo tudi največja slovenska podjetja tudi sami!