Sejem dom 2018 – v okviru dimnikarstva Ljubljana se predstavljamo tudi OGM-BI


sejem dom 2018

Sejem dom 2018 je največja mednarodna sejemska prireditev s področja graditeljstva in tudi letos se bo odvijal sejem dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Tako si boste lahko v letu 2018 ogledali že 57. sejem, na katerem si boste lahko brez težav pridobili želene informacije iz prve roke. V letošnjem letu bo sejem dom potekal pod sloganom Ključne rešitve, v njegovem sklopu pa se boste lahko seznanili tudi s storitvami dimnikarstva Ljubljana. Je prav to tisto, kar iščete? Potrebujete ventilator za dimnik ali loputo, ali pa preprosto ne veste, kateri dimnik izbrati – inox ali tuljavo? Dimnikarstvo Ljubljana vam bo priskočilo na pomoč pri iskanju odgovora na to vprašanje. Vse, kar morate storiti, da si tudi vi pridobite zanesljive informacije iz prve roke, je, da obiščete že 57. sejem dom 2018. Na največji mednarodni sejemski prireditvi sejem dom 2018 se bomo predstavili tudi v podjetju OGM-BI. Če gradite, prenavljate ali pa nameravate vse to početi v prihodnjih nekaj letih, potem vam bo obisk sejma dom zagotovo postregel z novimi idejami!

Dimnikarstvo Ljubljana – kvalitetne storitve

Dimnikarstvo Ljubljana poskrbi za kvalitetne opravljene storitve po konkurenčnih cenah. Vas zanima, na katero dimnikarstvo v Ljubljani se lahko obrnete, da boste deležni vseh teh prednosti? Seveda na podjetje OGM-BI, katerega storitve boste lahko spoznali tudi na letošnjem sejmu dom 2018. Če se sprašujete, kateri dimnik izbrati – inox ali tuljavo, ali pa imate morda vprašanja o loputah in ventilatorjih za dimnik, je obisk sejma dom 2018 prava odločitev. Odgovore na vprašanja boste dobili od podjetja, ki se z dimnikarstvom v Ljubljani ukvarja že 25 let! Na lanskem sejmu dom 2018 se je predstavilo kar 580 podjetij iz 32 različnih držav, zato si zagotovo želite, da bi bili tudi vi del tega spektakla! Med sprehodom po sejmu dom 2018 se oglasite tudi na stojnici podjetja OGM-BI, kjer vam bomo predstavili storitve dimnikarstva v Ljubljani. Konkurenčne cene storitev in izdelkov že čakajo na vas.

Sejem dom 2018 – razlogi za obisk

Sejem dom 2018 obiskovalcem nudi ogromno – ne le, da se lahko seznanijo s podjetji, ki nudijo vrhunske storitve s področja graditeljstva in si tako pridobijo odgovore na vprašanja iz prve roke, temveč si lahko obiskovalci zagotovijo tudi brezplačna strokovna svetovanja. V kolikor vas zanimajo dimnikarske storitve v Ljubljani, vam bo vsekakor všeč stojnica podjetja OGM-BI, na katerih vam ne bomo odgovorili le na vprašanje, kateri dimnik izbrati – inox ali tuljavo, temveč vam bomo z velikim veseljem tudi predstavili storitve našega podjetja, ki jih samo za vas izvajamo in nenehno izboljšujemo že 25 let. Na sejmu dom 2018 boste našli praktične rešitve in 100% konkretne odgovore na vsa vaša vprašanja. Letos bo sejem dom 2018 potekal od 13. do 18. marca 2018, zato kar pohitite z načrtovanjem svojega obiska in tako postanite del največje mednarodne sejemske prireditve!

sejem dimnikarstva v Ljubljani

Sejem dom 2018 nudi rešitve graditeljstva

Če prenavljate oziroma gradite ali pa boste to počeli naslednjih nekaj let, vam bo obisk sejma dom 2018 omogočil, da se seznanite z vsemi ponudniki storitev. Tako si boste lahko brez težav poiskali tudi odgovore na vprašanja s področja dimnikarstva v Ljubljani. Na letošnjem sejmu bomo svoje vrhunske storitve predstavili tudi v podjetju OGM-BI. Na slovenskem trgu smo prisotni že več kot 25 let, v vsem tem času pa nam je zaupalo že več kot 30.000 zadovoljnih kupcev oziroma strank. Če imate vprašanja o ventilatorjih za dimnik in loputah za dimnik, poiščite na sejmu dom 2018 stojnico podjetja OGM-BI. Informacije sicer lahko pridobite tudi preko spleta, a če nameravate prenavljati oziroma graditi, vam bo zagotovo prišlo prav svetovanje »v živo«, ki bo za vas povsem brezplačno. Za storitve dimnikarstva v Ljubljani smo preprosto najboljša izbira, saj imamo kar 70 prodajnih mest po Sloveniji, sanirali pa smo tudi največji dimnik v Evropi (360 metrov visok dimnik termoelektrarne Trbovlje). Še vedno dvomite v naše storitve? Nič hudega! Obiščite nas na sejmu dom 2018 in se prepričajte na lastne oči.

Sejem dom 2018 – dimnikarske storitve

Boste sejem dom 2018 obiskali z določenim namenom? Iščete točno določeno področje – morda stavbno pohištvo, energetsko varčne rešitve, ogrevalno in hladilno tehniko ali dimnikarstvo v Ljubljani? Sejem dom 2018 vam bo zagotovil vse to in še mnogo več. Zastavite svoje vprašanje izkušenemu strokovnjaku in si tako pridobite povsem brezplačen odgovor. V podjetju OGM-BI vam zagotavljamo, da vas bomo seznanili z najboljšo storitvijo dimnikarstva v Ljubljani. Kot smo zadovoljili potrebe 30.000 strank, bomo zadovoljili tudi vaše potrebe. In če sami sebe uvrščate med zahtevnejše stranke, nikar ne skrbite. Tukaj smo zato, da bomo skupaj poiskali pravo rešitev. Obisk sejma dom 2018 je namenjen prav temu. Vabimo vas na letošnji sejem, do takrat pa se lahko z našimi storitvami seznanite tudi na naši spletni strani.