Šamotni izdelki za najrazličnejšo rabo


Ponujamo širok program šamotnih izdelkov za najrazličnejše naročnike. Z izdelki visoke kakovosti skrbimo za varnost in optimalno delovanje. V naši ponudbi boste našli šamotno opeko, različne izolacijske materiale, ognjevarna lepila, betone, malto in druge mase, pa tudi krušne peči iz šamota.

Lastnosti

šamotni izdelkiZa kurišča, peči, kotle in kamine so potrebni ognjevarni materiali, ki s svojimi tehničnimi lastnostmi poskrbijo, da prenesejo tudi izredno visoke temperature. Vedno jih kupujte od preverjenih prodajalcev, ki zagotavljajo dovoljšnjo kvaliteto in dolgo življenjsko dobo materialov oziroma izdelkov. Pri OGM-BI prodajamo tako izdelke lastne proizvodnje kot izdelke evropsko priznanih podjetij. Pri vgradnji vam seveda pomagamo tudi z nasveti in pomočjo pri izbiri, saj smo strokovnjaki za šamotne izdelke za industrijo, pa tudi za šamotne izdelke za splošno rabo. Ne glede na potrebe se lahko obrnete na nas.

Med najbolj iskanimi izdelki je zagotovo šamotna opeka, ki se uporablja na najrazličnejših področjih. Imamo tudi visoko aluminatno opeko, kislo opeko na bazi SiO, izolacijsko opeko, magnezitno opeko in razne specialne opeke. Vgradnja s takšno šamotno opeko bo preprosta in trajna, vi pa ste lahko prepričani, da ste dobili najboljši ognjevarni material. Na voljo so tudi izolacijski materiali proizvajalca Promat. Ognjevzdržnost zagotavljajo vse tja do 1600 °C. Govorimo o keramičnih vlaknih, tesnilnih vrvicah, temperaturno odporni tkanini, izolacijskih ploščah in podobnih šamotnih izdelkih. Nismo pozabili niti na ognjevarna lepila, betone, malte in druge mase. Na enem mestu smo združili zares pester nabor šamotnih izdelkov, ki poleg šamotne opeke poskrbijo za zanesljivo delovanje peči.

Poleg ognjevarnih materialov pa nudimo tudi končne izdelke. Tako je v naši ponudbi še krušna peč iz šamota, v kateri lahko pripravite slastne pice. Vsi vemo, da so najboljše pice prav tiste iz krušne peči, poleg tega pa v krušni peči lahko pripravljate tudi kruh, meso in nekatere druge jedi, na primer lazanje. Šamotni material je naravni in omogoča nadvse kvalitetno peko. Hrana ima pristen okus in ohrani vitalne snovi. Krušna peč poskrbi, da je jed zunaj hrustljavo zapečena, znotraj pa še vedno dobro sočna.

Čas je, da se odločite za preverjene šamotne izdelke, s katerimi boste varni in popolnoma brez skrbi. Vsi naši produkti so dokazano odlični, kar potrjujemo tudi z različnimi certifikati. Smo podjetje, ki v celotni pokriva šamotne izdelke za visokotemperaturne industrije, pa tudi za vsakdanjo rabo in življenje. Preverite, kaj vse ponuja naš dodelan program.

Vrste izdelkov: