Sanacija dimnika cevi


Dimnik inoxDimniki inox postajajo vse pogostejša izbira pri novogradnji dimnikov, mnogi pa se za njih odločijo tudi takrat, ko moramo poskrbeti za sanacijo cevi dimnika. Razlog za to so številne prednosti, ki jih nudi inox dimnik. V prvi vrsti moramo omeniti hitro in enostavno montažo inox cevi za dimnik, saj je inox cev dimnika lahka in ne zahteva dodatnega temelja, poleg tega pa za takšne cevi dimnika ne potrebujemo veliko prostora. Dimniki inox so znani po visoki kvaliteti, na voljo so po ugodni ceni, slovijo pa tudi po dolgi življenjski dobi, ki se lahko z rednim vzdrževanjem in pregledi še podaljša. Inox je namreč železova zlitina, ki vsebuje najmanj polovico železa. Gre za material, ki je izjemno odporen proti delovanju vode in kislin, saj ne rjavi, zaradi česar je odličen za uporabo pri gradnji dimnikov, pa tudi sanaciji cevi dimnika. Tako prednosti inox pločevine izkoriščamo v številnih primerih.

Sanacija cevi dimnika je najboljša z namestitvijo dimnikov inox

Sanacija dimnikaInox dimnik lahko izberemo tudi v primeru sanacije cevi dimnika. Starejši dimniki zahtevajo obnovo oziroma sanacijo, ki jo je najboljše opraviti z namestitvijo dimnikov inox. Sanacija cevi dimnika je potrebna v primeru, da je dimnik dotrajan, kar pomeni, da ne ustreza predpisanim standardom oziroma, da nam povzroča težave. Če v bivalnem prostoru opazimo dim, moramo nemudoma ukrepati. Z rednimi pregledi in vzdrževanjem (predvsem tik pred novo kurilno sezono) lahko odkrijemo mesta, kjer dim uhaja in tako pravočasno ukrepamo. Dimniki inox so torej odlična izbira pri novogradnjah, kot tudi pri sanaciji cevi dimnikov. Cena inox cevi za dimnik je v naši ponudbi zelo konkurenčna in nadvse ugodna.

Cena inox cevi za dimnik, ki prepriča

Ob tem naj poudarimo, da so dimniki inox pri nas na voljo tudi kot troslojni inox dimnik, izdelan iz nerjaveče pločevine, ki zaradi natančne izdelave cevi omogoča izjemno plinotesnost, ponaša pa se tudi s hitro in enostavno montažo, ki nam ne vzame dosti časa. Zaradi toge in stabilne konstrukcije je montaža inox dimnika izjemno hitra. Cena inox cevi za vse dimnike je v našem podjetju izjemno ugodna, saj je eden izmed naših ciljev doseči ugodno razmerje med kvaliteto in ceno. Pri nas boste zagotovo dobili ceno inox cevi za dimnik po vrhunski kakovosti, zato se vam splača preveriti cenik dimnikov iz naše ponudbe. S proizvodnjo in prodajo dimnikov se namreč ukvarjamo že desetletja, zato naše bogate izkušnje v praksi pomenijo optimalno kakovost za najboljšo ceno inox cevi za dimnik. Za naše cevi za dimnik in druge izdelke smo prejeli že številne nagrade in certifikate. Vedno znova poskušamo ostati korak pred konkurenco in obenem kupcem zagotoviti tudi najdostopnejše cene.