Rostfrei nerjavni dimniki


Rostfrei (nerjavni) dimniki – sodobno, ugodno, kakovostno

Rostfrei dimniki, drugače poznani kot nerjavni ali inox dimniki, so izdelani iz nerjaveče pločevine. Dimniki rostfrei veljajo za najboljšo možno rešitev pri sanaciji dimnika, prav tako pa so cenovno zelo ugodni. Njihova prednost je v preprostem vzdrževanju in odlični odpornosti na različne vremenske razmere. Pri podjetju OGM-Bi se z izdelavo rostfrei dimnikov ukvarjamo že več kot 2 desetletji. Prepričani smo, da so naši dimniki iz nerjaveče pločevine na samem vrhu ponudbe na domačem trgu, o tem pa pričajo tudi certifikati in priznanja, ki smo si jih nabrali preko let. Ponujamo različne dimenzije dimnikov za vsak dom.

 

Nerjaveči rostfrei dimniki

 

Rostfrei dimniki z bogato tradicijo

Celoten program vseh naših izdelkov (vključno z dimniki iz nerjavečega jekla, šamotnih izdelkov in pizza peči) je izdelan iz najkakovostnejših materialov, zato vam lahko garantiramo dolgotrajno brezhibnost delovanja. Znanje iz zahtevnega industrijskega področja vedno znova prenašamo na dimniško področje. Pri tem zaposlujemo najustreznejše kadre in se udeležujemo sejmov ter izobraževanj doma in v tujini. Naši rostfrei dimniki in drugi izdelki so tako rezultat trdega dela in predanosti našemu poslu. Vsak dan znova z budnim očesom spremljamo dogajanje na trgu dimnikov in s tem zagotavljamo, da so naši izdelki v skladu z najnovejšimi zahtevami.

 

 

Zakaj izbrati rostfrei (nerjavni) dimni pri OGM-Bi?

  • Pridobili smo zaupanje številnih znanih slovenskih podjetij (Steklarna Rogaška, Cimos, Acroni, Metal Ravne in mnogo več)
  • Zaslužni smo za sanacijo najvišjega dimnika v Evropi (TET)
  • Imamo že več kot 30.000 zadovoljnih kupcev nerjavnih dimnikov in drugih proizvodov
  • Vsi naši produkti so izdelani v Sloveniji
  • Primerni za novogradnjo, kot tudi sanacijo starih dimnikov
  • Vse cene so pregledno navedene na naši spletni strani
  • Naši dimniki za centralno kurjavo so izdelani iz vrhunskih materialov in z uporabo najsodobnejše tehnologije na trgu
  • Enostavni dimniki – naši nerjavni dimniki so enostavni za montažo in povsem preprosti za vzdrževanje
  • Na trgu se uspešno gibljemo že 25 let, v tem času pa smo postali eden izmed vodilnih proizvajalcev rostfrei dimnikov pri nas

 

Zakaj izbrati nerjaveče dimnike OGM-BI?

 

Želite naročiti nerjavni dimnik za svoj dom?

Če želite več informacij o naših enostavnih dimnikih, nas lahko kontaktirate preko telefonske številke 01 750 60 80. Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem nudila prijazen nasvet in informacije v zvezi z nakupom. Na voljo je tudi kontaktni obrazec na naši spletni strani www.ogm-bi.si. Na nas se lahko obrnete tudi z vprašanji glede montaže dimnika ali nakupa drugih izdelkov iz naše ponudbe.
Prepričani smo, da bo kakovost naših izdelkov navdušila tudi vas!