Dimniki inox


Dimniki inox imajo tako vsestranske prednosti, da se ceno za inox dimnik vsekakor splača plačati. Dimniki inox so nerjavni in kljubujejo vsem vremenskim vplivom, zato so inox dimniki zunanji in notranji. Cena inox cevi za dimnik je ugodna in najboljše je to, da se lahko dolžine teh cevi poljubno kombinira. Cena inox dimnika na ceniku inox dimnikov ne razkrije, kako ugodna je montaža. Ker gre za lahke dimnike, ne potrebujete nobene gradbene predpriprave ali temelja. Še več dimnike inox lahko zaradi zelo majhne lastne teže brez težav vgradite že v višji etaži, ne da bi bilo potrebno dimnik vleči iz kleti ali pritličja navzgor. Zaradi nizke teže je manipulacija s cevmi res lahka. Montaža s stenskimi pritrdili in zaključno dimniško obrobo na strehi je zelo enostavna. V kombinaciji s ceno povrtavanja dimnika je cena sanacije dimnika v primeru, če se odločite za inox, najnižja, saj gre za visoko optimizirane postopke, na podlagi katerih pridete do zaželenega cilja sanacije z res minimalnimi stroški.

  dimnik-inox   inox-dimnik-cena

Dimniki inox imajo številne prednosti

Notranji in zunanji inox dimniki se vsestransko odlikujejo. Dimniki inox so izolirani, kar pomeni, da cena inox cevi za dimnik na ceniku dimnikov inox že vključuje izolacijo. Ta je vgrajena že industrijsko, tako da odpade klasično oblaganje dimnika z izolacijo, ki je drago zaradi obilice materiala in ne nazadnje tudi zaradi dela, ki ga pri tem porabite. Dimniki inox zdržijo temperature do 600 stopinj Celzija in so primerni za vse vrste kuriv.

Cena inox dimnika za dober posel

V časih, ko so še marsikje prisotne posledice gospodarske krize in je na trgu prisotna velika draginja, je dobro, če lahko kdaj sklenemo dober posel oziroma dober nakup. Cena inox dimnika je zagotovo tista, ki dober posel oziroma dober nakup omogoča. Ko plačate ceno inox dimnika, za to dobite res veliko, saj so ti dimniki tehnološko dovršeni in izredno praktični ne le za montažo ampak tudi za uporabo in čiščenje.